Tоварен автомобилен транспорт (ТАТ)

СИ-Корсус Логистика предлага товарен автомобилен транспорт (ТАТ) и обезпечава безпроблемната и навременна доставка на карго от и до всяка точка в Европа. Работим с доверени партньори предлагащи широка гама от възможности за товарни и транспортни услуги: групажен превоз на един палет (LTL – Less-than-Truck-Load) или спедиция на цели комплектни товари (FTL – Full-Truck-Load).

Защо трябва да изберете товарен автомобилен транспорт от Си-Корсус Логистика?

За разлика от много други логистични компании, които предоставят услуги за превоз на товари по целия свят, ние от СИ-Корсус Логистика  разбираме, че не всяка пратка се вписва добре в стандартна категория.

Ето защо ние предлагаме широка гама от глобални решения за LTL и FTL услуги както за стандартни, така и за нестандартни товари.

Ние се стремим да осигурим качествено обслужване. Заедно с услугите за спедиция и митническо посредничество, които надхвърлят очакванията на нашите клиенти.

Като глобална логистична компания изградихме репутация, основана на отзивчивост, гъвкавост и рентабилни решения за управление на товари и доставки. Успехът ни се печели директно от реферали на клиенти и от растежа на нашите клиенти.

Ако искате висококачествен товарен автомобилен транспорт на достъпни цени свържете се с нашият екип още сега!

Местоположението и външнотърговският обмен на България определят преобладаващата роля на автомобилния шосеен транспорт като ефективен и рентабилен начин за превоз на вашите товари. Ние разполагаме с товарни капацитети на разположение в цяла Европа. Нашият професионализъм и традиции в международния транспорт ни правят предпочитан партньор за редица утвърдени фирми, праоизводители, крупни износители и големи корпоративни клиенти.

Ние гарантираме внимателен подбор и постоянен качествен контрол на нашите партньори – превозвачи. Поддържаме задължителни високи критерии, управлявани стриктно и регламентирани в собствена система за управление на качеството. Си-Корсус Логистика разполага с комплексни решения за мултимодален транспорт, индивидуално съобразени със специфичните нужди на вашия бизнес.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ