Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на Си-Корсус Логистика, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на Си-Корсус Логистика, са собственост на Си-Корсус Логистика и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

Си-Корсус Логистика не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма Си-Корсус Логистика, като Си-Корсус Логистика си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на Си-Корсус Логистика чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на Си-Корсус Логистика и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

Си-Корсус Логистика си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на Си-Корсус Логистика, без знание и съгласие от Си-Корсус Логистика, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на Си-Корсус Логистика, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от Си-Корсус Логистика. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати съобщение до Си-Корсус Логистика на посочения e-mail за контакти.